Webshop

Informatie

Werkwijze


Hulp nodig bij het aanleveren van jouw bestanden? Hieronder een overzicht van de meest voorkomende vragen. Lukt het alsnog niet? Dan helpt onze DTP-studio jouw graag verder!

> Terug naar kennisbank


Onze werkwijze kent controlepunten op belangrijke momenten in het proces. Desgewenst kunnen wij je e-mailadres opnemen in ons proces, zodat je automatisch een melding krijgt bij elke stap van studio naar verzending.

Jazeker. Naast het verzorgen van drukwerk staat ook fullfilment bij ons hoog in het vaandel. Buiten een optimaal resultaat in het drukproces en de uitvoering en afhandeling van je opdrachten, nemen wij graag de zorg voor het totale proces van je over. Maak een afspraak en we vertellen je er met genoegen meer over.

Onze workflow controleert op de meest gangbare fouten. Denk hierbij aan het per ongeluk gebruiken van steun- of RGB-kleuren in full color drukwerk, missende fonts, een ontbrekende afloop, te hoge inktdekkingen en nog veel meer. Als je wilt, kunnen wij ook een inhoudelijke controle uitvoeren. Hierbij controleren we uitgebreid de spelling, de telefoon- en internetgegevens en andere zaken. De technische controle is automatisch, een inhoudelijke controle gebeurt op verzoek.

Je ontvangt standaard ter akkoord een digitale technische Soft Proof van het bestand zoals wij het gaan drukken. Uiteraard kunnen wij ook een geprinte kleurenproef voor je verzorgen. Het papieren traject neemt weliswaar iets meer tijd in beslag, maar leidt doorgaans wel tot eenduidiger resultaten. De keus is aan jou.