Webshop

Informatie

Afwerking

 

Over Hoekstra

Hoekstra is al meer dan 160 jaar een zelfstandige en succesvolle onderneming. Groot genoeg om een meer dan volledige dienstverlening te bieden, klein genoeg om die dienstverlening persoonlijk te ondersteunen. Als ‘Hofleverancier’ kennen wij een rijke geschiedenis, maar machinepark en mogelijkheden zijn compleet state-of-the-art. Die combinatie van ervaring en expertise zorgt voor kwaliteitsproducten, een hoog probleemoplossend vermogen, een flexibele instelling en een tevreden klantenbestand. Hoekstra maakt het verschil duidelijk.

Wat wij geloven

Bij ons blijft zaken doen mensenwerk. Natuurlijk hebben we een uitgebreid en modern machinepark, uiteraard voeren we een volledig pakket van diensten en zijn we prijstechnisch zeer scherp. Belangrijker is dat je persoonlijk wordt geholpen. We hebben nog steeds échte mensen met échte gezichten. Wij willen juist dat je ons belt wanneer je iets wilt weten. Wij verschuilen ons niet achter vervelende keuzemenu’s en doorschakeldiensten, wij zijn er gewoon als je ons belt of mailt. Voor vragen, advies of gewoon voor de helpende hand.

Het Hoekstra verschil

Drukkerij Hoekstra maakt het verschil. De onderneming onderscheidt zich echter niet door één facet, maar juist door een combinatie van factoren. Om er enkele van te noemen:

  • Een rijke geschiedenis – sinds 1859 – waardoor wordt aangetoond dat Hoekstra voortdurend bij de tijd blijft en de continuïteit gewaarborgd is. Het predikaat ‘Hofleverancier’ bevestigt dat gegeven nadrukkelijk.
  • Een klantgerichte dienstverlening door een hecht team van vakmensen. De fijnschalige organisatie resulteert in duidelijke aanspreekpunten, korte lijnen, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Een zeer uitgebreid, modern machinepark zodat alles in eigen huis kan worden gerealiseerd. Ook complexe opdrachten worden feilloos en snel verwerkt.
  • Een uitmuntende prijs/kwaliteit-verhouding. Het beste uit twee werelden vind je bij Hoekstra onder één dak.
  • Een volledig pakket van diensten. Hoekstra biedt maximale mogelijkheden om tot het beste eindresultaat te komen. Van ontwerp tot en met aflevering. Bij Hoekstra staan vakmensen op velerlei gebied klaar om de klant optimaal te begeleiden.
  • Een hoog probleemoplossend vermogen. De combinatie van expertise, uitgebreide mogelijkheden, no-nonsense benadering en klantgerichtheid leidt tot uitgelezen oplossingen binnen het beschikbare budget en de gestelde tijd. Hoekstra ontzorgt.
  • Een rijk geschakeerd klantenbestand, zodat Hoekstra binding houdt met alle sectoren van de markt; van de particulier tot en met de groot-industrieel. Elke klant telt, elke klant is belangrijk.
  • Een vast klantenbestand. Wie eenmaal Hoekstra heeft ontdekt, zoekt niet verder. Hoekstra maakt het verschil overduidelijk.