Webshop

Informatie

Afwerking

 

Ons team

Danny

Danny Bol

Drukker

Collegiaal, sociaal en gedreven. Grijpt elke uitdaging met twee handen aan. Streef naar een mooi eindproduct.

Sytse

Sytse Tiemersma

Vormgever

Als vormgever binnen Drukkerij Hoekstra houd ik mij vooral bezig met de website en de social media. Daarnaast check ik de producten die wij binnen krijgen en is de kans ook groot dat ik de digitale middelen ook print.

Ynze

IJnze Hoekstra

Directeur/eigenaar

Open, eerlijk, recht door zee. Staat je graag te woord voor een grafisch advies! Probeert de beste oplossingen te zoeken voor jouw product in prijs/kwaliteitverhouding, ook als het gaat om een oplossing van vormgeving naar het drukwerk.

Petri

Petri Herder

Productiemedewerker

Sociaal, collegiaal en secuur. Nadat jouw product bij het ontwerp en bij de drukker is geweest komt het bij mij voor de afwerking. De afwerking gebeurd uiterst secuur en ik streef dan ook naar perfectie, zodat je een prachtig product in handen krijgt!

Ellen

Ellen de Vries

Orderbegeleider

Behulpzaam, nauwkeurig en rechtvaardig. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van offerte’s, orders, facturen en administratieve klussen. Het is elke keer net even anders en dat maakt het werk afwisselend.

Thea

Thea Bosma

Vormgever

Collegiaal, vriendelijk en ik streef naar perfectie in mijn werkzaamheden. Op creatieve wijze kijk ik samen met jou naar het best passende ontwerp en probeer ik altijd wat extra’s toe te voegen om tot een mooi resultaat te komen.

Henk

Henk Postma

Afwerking/letterpress

Collegiaal, zorgvuldig en secuur. Wat ik leuk aan mijn werk vind, is de afwisseling in het vak zoals het drukwerk snijden, vouwen, pregen, uv-lakken, letterpress... oftewel: alles wat met de afwerking van drukwerk te maken heeft!

Gerben

Gerben van Vliet

Drukker

Humoristisch, collegiaal, meelevend, serieus in m’n vak. Werkt bij Hoekstra als drukker. Het is hier een goeie werksfeer omdat het gezellig met de collega’s is. Het feit dat elke dag weer anders is, blijft het een uitdaging!

Adolf

Adolf Hoekstra

Senior

Eerlijk, open en behulpzaam. Als senior draag ik mijn steentje bij in de drukkerij waar ik kan. Ik bezorg drukwerk bij de klanten en ben vaak te vinden bij de stans-, vouw- en snijmachine om een handje te helpen.