Webshop

Informatie

Afwerking

 

Cantobox®: stijlvol, strak en luxe verpakking

Een Cantobox® valt op door zijn eenvoud, ontwerp en unieke superscherpe hoeken van 90 graden voor doos en deksel. Bij het uitpakken van de Cantobox ontstaat een echte WOW! factor, voor de beste klantervaring voor jouw merk en product!

Samen met de vele materiaal- en afwerkingsmogelijkheden, lage opstartkosten en 100% duurzaamheid geeft de Cantobox jouw product een unieke luxe verpakking.

Klik hier voor alle Cantobox® mogelijkheden

Verpakkingsproducten

De Cantobox verpakkingsoplossing biedt je vele productvarianten voor jouw unieke verpakking met o.a. scherpe kanten, één of meerdere uitklapbare zijdes, een of meerdere uitschuifbare lades, magneetsluiting, duimgrepen, kraag, grijpgaten, foliedruk met preeg, 100% gekleurd karton, stansvormen, laser ontwerpen, stijlvolle interieurs en nog veel meer!

Showcases van klanten

Ter inspiratie een actuele selectie van uiteenlopende Cantobox® verpakkingsprojecten van tevreden klanten! Vele verschillende succesvolle Cantobox® uitvoeringen in diverse branches.

Cantobox mogelijkheden

Je kunt kiezen uit een ruime soort afwerkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan pregen en foliedruk. Kijk bij ''Onze specialiteit'' voor alle mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Specialiteiten