Webshop

Informatie

Afwerking

 

Klanten over Hoekstra

Drukkerij Hoekstra is al jaren een betrouwbare drukkerij waarbij het serviceniveau zoals meedenken met de klant, ondersteunen in opmaak en een snelle levering van producten centraal staan in het bedrijf. Bij ons draait alles om een goede samenwerking wat resulteert in producten waar iedereen enthousiast van wordt. Wij streven naar 100% klanttevredenheid! Dit resulteerde al in vele mooie complimenten van klanten waarmee we samenwerken.

detraay

De TRAAY

Wij werken al vele jaren samen met Hoekstra en we zijn erg tevreden over de kwaliteit van het drukwerk, de (snelle) service en het persoonlijke contact. We krijgen een vakkundig en persoonlijk advies. We zijn dan ook elke keer tevreden over het eindresultaat!

antisnurk

Mr. antisnurk

Wat een geweldige service, een verademing! Fouten onzerzijds werden scherp opgemerkt en in overleg snel opgelost, zelfs nog tijdens het drukken. Ook de aanlevering was keurig verpakt. In één woord geweldig! Ik raad hen aan iedereen aan!

Hellema

Hellema

Hoekstra is net als Hellema een oud en vertrouwd familiebedrijf. Een korte uitleg is voldoende voor een snelle en correcte uitvoering van de meest uiteenlopende opdrachten, van folders tot het drukken van mockups. Dit is de basis voor onze langdurige samenwerking.

placeholder

XXL Nutrition

De speciale visitekaartjes die we hebben laten maken bij Drukkerij Hoekstra zijn super geworden! Ons logo in een rode foliedruk en kaartjes zijn gecacheerd afgewerkt . Als we deze nu uitdelen, durft daarna niemand meer zijn eigen kaartje te geven!

 

Wij werken o.a met