Webshop

Informatie

Verzending en levering


Hulp nodig bij het aanleveren van jouw bestanden? Hieronder een overzicht van de meest voorkomende vragen. Lukt het alsnog niet? Dan helpt onze DTP-studio jouw graag verder!

> Terug naar kennisbank


Je kan kiezen tussen bezorgen of ophalen. Wij maken gebruik van verschillende koeriersdiensten. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen, zullen wij je van te voren mailen of bellen wanneer de bestelling klaar ligt.

De levertijden zijn geheel afhankelijk van de opdracht. Huisstijlmiddelen zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen kunnen wij al leveren binnen één dag na aanlevering van de digitale bestanden. Je kunt er verzekerd van zijn dat wij de leveringstijd van jouw order met je doornemen bij het aannemen van de opdracht. Vertel het alstublieft als je een spoedopdracht hebt, dan kunnen wij deze op de snelst mogelijke wijze verwerken.

Ja, dit is mogelijk. Wij maken gebruik van verschillende koeriersdiensten. Wij zullen afhankelijk van in welk land het pakket geleverd moet worden, de voordeligste en de snelste koeriersdienst kiezen. De verzendkosten zullen we vooraf aan u door geven.

De verzendkosten bedragen € 7,50 per adres in Nederland. Wilt u uw bestelling afhalen op ons adres dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Ja, dit is mogelijk. Als je hier gebruik van wilt maken, dit graag vermelden bij het plaatsen van de bestelling. Tevens is het ook mogelijk om je eigen pakbon aan te leveren. Deze zullen wij bij jouw order toevoegen.

Ja dit is mogelijk. In stap 3 van het bestelproces is het mogelijk om de verdeling aan te geven van wat aan welk adres geleverd moet worden.

Ja, dit kan. Geef dit op tijd aan door ons bijvoorbeeld te mailen of te bellen. Dan zullen wij voor jouw het afleveradres wijzigen.

Natuurlijk willen we jou op de hoogte houden met de status van jouw order. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken? Laat het ons dan weten. Je kan tevens ieder moment van de dag contact met ons opnemen, om de status op te vragen.

Dit is mogelijk. Neem contact met ons op per email of telefoon en wij zullen dit voor je regelen!