Webshop

Informatie

 

Stansen

Kant-en-klare stansvormen voor het stansen van uniek drukwerk

In de loop der decennia verzorgden en verzorgen wij honderden verpakkingen, displays, mappen, folders en meer. Deze vormen worden uit het papier gestanst met behulp van stansmessen die door ons ontwikkeld zijn. Van al dit drukwerk in al die decennia hebben we de stansvormen bewaard. Onlangs hebben we al deze vormen gedigitaliseerd en we stellen deze voor jou ter beschikking. Je hebt beschikking over een enorm diverse collectie unieke stansmessen waarvan je het digitale bestand kosteloos en direct kunt downloaden van onze website.

Stansen direct te downloaden voor:
  • Display
  • Doosjes
  • Kaarthouder
  • Mappen
  • Topkaarten
  • Vrije vormen
Gegarandeerde foutloos en perfect stansen

Doordat je niet zelf een stansvorm hoeft te ontwikkelen en te testen is het mogelijk om voor zeer aantrekkelijke bedragen verpakkingen, displays, mappen en meer te laten maken. Je betaalt immers niet voor het ontwikkelen en testen van het stansmes. Je bent er bovendien zeker van dat het mes 100% correct en foutloos is. Zo kun je bijvoorbeeld kleine oplages verpakkingen of mappen laten maken op onze digitale drukpers en deze eenvoudig laten uitstansen tot een unieke vorm.

Goedkoper en sneller

Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreide collectie bestaande stansvormen. Hierdoor krijgt u veel goedkoper en sneller jouw display's, mappen, folders, doosjes, etc. in huis. Bekijk onze collectie stansvormen hier.