Hoekstra Drukkerij

Zelf drukwerk maken

In principe is die keuze onbeperkt. U kunt bij ons uitgebreid diverse soorten papier bekijken. Denkt u ook eens aan FSC-gecertificeerd papier? Dit papier is bijzonder milieuvriendelijk en draagt bij aan het behoud en de bescherming van bossen wereldwijd. Uw uiting wordt in dat geval voorzien van het officiële FSC-logo, zodat ook uw vrienden en familie zien dat u zorgt draagt voor het milieu.

De kwaliteit van beide soorten drukwerk is dezelfde, maar bij een kleinere oplage of bij gepersonaliseerd drukwerk is digitale verwerking van uw bestanden naar drukwerk de meest voor de hand liggende techniek. Bij grotere oplages is offset de meest geëigende methode. Uiteraard beheersen wij beide drukprocessen tot in de puntjes. Hoekstra kan als één van de weinige drukkers kleine oplagen digitaal drukwerk professioneel veredelen door technieken als hoog-, folie- en UV-spot drukwerk toe te passen. Zo kunt u uw rapport, verpakking of andere uiting echt uniek maken en voorzien van een luxe uitstraling en blijft u toch binnen uw budget.

Afgedrukt foto’s kunnen wij zelf voor u professioneel inscannen en (indien vereist) bewerken of op kleur brengen. De minimumvereisten voor digitale foto’s zijn: 300 dpi op 100%.

Jazeker. Het is echter wel verstandig te onthouden dat Word-bestanden heel geschikt zijn voor het printen van rapporten, verslagen en andere eenvoudige communicatiemiddelen. Voor het aanleveren van drukwerk is Word minder geschikt. Gelukkig is onze studio volledig ingespeeld op het verwerken van Microsoft Word en Publisher bestanden. Onze DTP-studio helpt u met plezier verder een ontwerp te realiseren en wij zetten onze creativiteit graag in om dat samen met u uit te werken. Onze vakmensen vertellen u vrijblijvend meer over de mogelijkheden.

Terug naar de veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Wij zijn er voor u, chat, bel of mail

  • Bezoekadres
  • Van Harenstraat 23 -27
  • 9076 BS Sint Annaparochie
  • 0518 401228