Hoekstra Drukkerij

Retail en Promotie

U kunt betalen op de wijze die u wenst na ontvangst van de factuur.

Wij kunnen bijna alle afwerkingstechnieken zelf uitvoeren, zoals vouwen, brocheren, perforeren, cacheren, lijmen, (schoon)snijden, rillen, stansen, foliedruk + blindpreeg, sealen, bijsluiters insteken, banderen, couverteren, DM pakketten vergaren. Neem voor meer informatie contact met ons op en laat u voorlichten over de mogelijkheden.

Wij hebben daar verschillende mogelijkheden voor, zoals UV spot, vernis, preeg, foliedruk, etcetera. Omdat woorden in dit geval altijd tekort schieten, laten wij het resultaat van de diverse veredelingstechnieken graag in het echt zien. Neem voor meer informatie contact met ons op. Een afspraak is snel gemaakt.

Wij beschikken over alle apparatuur om uw drukwerk volgens uw wensen en specificaties af te werken. Wij hebben een aantal standaard stansvormen waar u als klant kosteloos gebruik van kunt maken. Een overzicht van de beschikbare stansvormen, inclusief een korte toelichting, vindt u via stansvormen. Van elke vorm is een PDF-bestand aanwezig dat u rechtstreeks in uw opmaak kunt verwerken of kunt doorsturen naar uw reclamebureau. Daarnaast kunnen wij voor u iedere mogelijke stansvorm op maat maken. Onze vakmensen vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onze eigen DTP-studio zorgt er voor dat al uw opdrachten in dezelfde huisstijl worden vervaardigd. Onze medewerkers bewaken uw huisstijl nauwlettend.

Op uw verzoek kunnen we het drukwerk op elke locatie in Nederland afleveren. Uiteraard ontvangt u enkele exemplaren als bewijsstukken. Als u er de voorkeur aan geeft dat het drukwerk u als afzender heeft in plaats van Hoekstra is ook dat mogelijk.

Terug naar de veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Wij zijn er voor u, chat, bel of mail

  • Bezoekadres
  • Van Harenstraat 23 -27
  • 9076 BS Sint Annaparochie
  • 0518 401228