Hoekstra Drukkerij

Office Management

Het uitzonderlijke van Hoekstra is het grote spectrum van diensten en producten die wij In House kunnen verrichtten. In principe kunnen we zelf alle benodigde handelingen en bewerkingen die binnen het grafisch bedrijf vallen uitvoeren. In de zeer uitzonderlijke gevallen dat dit niet zo is, werken we samen met daartoe speciaal geselecteerde en gecertificeerde partners die aldus tot de Hoekstra-formule behoren.

Hoekstra werkt op persoonlijke basis met alle klanten. Voor ons bent u geen nummer. U krijgt uiteraard een eigen contactpersoon die van uw wensen op de hoogte is. Wel proberen we onze dienstverlening met behulp van internet zo optimaal mogelijk voor u te organiseren. Zo streven we een 24/7 dienstverlening na en hebben ons proces daar op ingericht. U kunt daardoor ook altijd zelfstandig alle voor u relevante informatie vinden.

Ons gehele proces kent diverse controlepunten. Desgewenst kunnen wij uw e-mailadres opnemen in ons proces, zodat u automatisch een melding krijgt bij elke stap van het proces, van studio naar verzending.

Levertijden zijn geheel afhankelijk van de aard en de omvang van de opdracht. Huisstijlmiddelen zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen kunnen wij al leveren binnen één dag na aanlevering van de digitale bestanden. U kunt er verzekerd van zijn dat wij de leveringstijd van uw order met u doornemen bij het aannemen van de opdracht. Vertelt u het alstublieft als u een spoedopdracht heeft, dan kunnen wij deze op de snelst mogelijke wijze verwerken.

Terug naar de veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Wij zijn er voor u, chat, bel of mail

  • Bezoekadres
  • Van Harenstraat 23 -27
  • 9076 BS Sint Annaparochie
  • 0518 401228