Hoekstra Drukkerij

Marketing & Sales

Onze werkwijze kent controlepunten op belangrijke momenten in het proces. Desgewenst kunnen wij uw e-mailadres opnemen in ons proces, zodat u automatisch een melding krijgt bij elke stap van studio naar verzending.

Een overzicht daarvan vindt u in onze WebShop onder promotiemiddelen.

Adressenbestanden kunnen worden aangeleverd in de volgende formaten: MS Access (mdb), MS Excel (xls), Google Docs of als tekstbestand (.txt) met een vaste indeling. Meer gedetailleerde informatie vindt u bij materiaal aanleveren.

Adressenbestanden dienen tenminste twee dagen voor aanbieding bij de verspreider naar keuze te worden aangeleverd. Als u wilt, kunnen wij ook de distributie van uw producten ter hand nemen. Hiervoor werken wij samen met streng geselecteerde distributeurs; regionaal en nationaal, maar waar nodig ook mondiaal.

Jazeker. Naast het verzorgen van drukwerk staat ook fullfilment bij ons hoog in het vaandel. Buiten een optimaal resultaat in het drukproces en de uitvoering en afhandeling van uw opdrachten, nemen wij graag de zorg voor het totale proces van u over. Maak een afspraak en we vertellen u er met genoegen meer over.

Terug naar de veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Wij zijn er voor u, chat, bel of mail

  • Bezoekadres
  • Van Harenstraat 23 -27
  • 9076 BS Sint Annaparochie
  • 0518 401228