Hoekstra Drukkerij

Inkoop- en voorraadbeheer

Hoekstra heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen in de meest uiteenlopende soorten; van medicijnverpakkingen tot uniek gevormde mailingen. Een indicatie van ons werk kunt u zien in de korte film daarover. Al onze verpakkingen zijn als werktekening gratis te downloaden op de pagina stansvormen.

Het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs gecombineerd met ondersteuning en advies is al ruim 150 jaar de drijvende kracht achter ons bedrijf. Hoekstra is bijvoorbeeld gecertificeerd conform de kwaliteitsnorm ISO 9001:2008. Dit is een gestandaardiseerde norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een bedrijf. Bij  Hoekstra voldoen we al jaren aan deze hoge kwaliteitsnorm. Daarnaast mogen wij bij Koninklijk Besluit het predikaat Hofleverancier dragen. De titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ wordt slechts aan een kleine, selecte groep familiebedrijven gegeven die regionaal goed bekend staan.

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier staat onder meer voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van de onderneming. Het symboliseert als het ware het respect, de waardering en het vertrouwen van de Vorst(in) tegenover de begunstigde.

Onze volledige workflow is voorzien van controlepunten op de diverse stappen in het proces. U ontvangt via e-mail automatisch bericht van elke stap als u daar prijs op stelt. Maar u kunt er ook op vertrouwen dat wij leven en werken volgens ons aloude adagium ‘afspraak is afspraak’.

Terug naar de veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Wij zijn er voor u, chat, bel of mail

  • Bezoekadres
  • Van Harenstraat 23 -27
  • 9076 BS Sint Annaparochie
  • 0518 401228