Hoekstra Drukkerij

Onze prepress service controleert voor u aangeleverde digitale bestanden: Is de resolutie goed genoeg? Missen er geen beelden of lettertypes? Bevat elke pagina voldoende afloop? Klopt de indeling en het aantal pagina’s?

Wij kunnen bestanden verwerken met verschillende programma’s en verschillende formaten, zoals: Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, PDF, Certified PDF en meer. Digitale bestanden opgemaakt in Word en PowerPoint kunnen wij wel drukken, zo lang we deze maar opnieuw kunnen namaken in opmaakprogramma’s zoals Adobe InDesign.

Uw aangeleverde werktekeningen met verpakkingen en stansmessen kunnen wij ook controleren op de juiste vouw- en montagewijzen, de inktdekking, EAN- of Barcodes, en meer. De prepress service heeft ruime ervaringen met complexe verpakkingen met diverse toegepaste veredelingen zoals vernislagen, folies en meer.

De prepress afdeling verzorgt ook co-creaties waarbij wij uw designs werktekenen en een goed eindresultaat garanderen. We bieden zelfs een eigen stansmes-service, waarbij u gebruik kunt maken van onze uitgebreide bibliotheek van digitale stansmessen. Er zijn stansmessen en vormen beschikbaar voor alle mogelijke verpakkingen en promotiemiddelen.

We verzorgen ook de controle van door u ontworpen stansmessen en kunnen dummy-verpakkingen in kleine oplage produceren. In onze berekeningen houden we bijvoorbeeld rekening met de dikte van het gekozen materiaal en de vouwwijze van uw model. Zo weet u zeker dat het goed komt!

  • Bezoekadres
  • Van Harenstraat 23 -27
  • 9076 BS Sint Annaparochie
  • 0518 401228