Webshop

Informatie

 

Werken bij Drukkerij Hoekstra

Drukkerij Hoekstra is al ruim 150 jaar een betrouwbare leverancier van een uiterst gevarieerd drukwerkpakket. Prijstechnisch interessant en kwalitatief hoogwaardig. Maar Hoekstra is ook persoonlijk en betrokken, doortastend en snel, deskundig en probleemoplossend. Hoekstra maakt het verschil.

Hoe is het om bij ons te werken?

Werken bij Drukkerij Hoekstra betekent deel uitmaken van een hecht team met gedeelde verantwoordelijkheden. Ieder heeft een duidelijke taak, maar assisteert waar nodig is en wordt geholpen als dat vereist is. Bij Drukkerij Hoekstra werken vakmensen die samen het beste resultaat willen halen.

Hoe lang werken mensen hier?

Mensen die eenmaal hun plaats hebben gevonden in de moderne, flexibele en persoonlijke organisatie, blijven doorgaans voor langere tijd aan Drukkerij Hoekstra verbonden. Het dynamische werkveld zorgt voor voldoende variatie om optimaal gemotiveerd te blijven.

Wat zoeken wij in mensen?

Drukkerij Hoekstra zoekt vakmensen die de handen uit de mouwen willen steken en met beide benen op de grond staan. Een no-nonsense mentaliteit is een basishouding, aangevuld met een open en eerlijke attitude richting klant en collega’s. Bij Drukkerij Hoekstra gaat het teamwerk uit van de kracht van het individu, maar wordt het werk vooral samen gedaan.