Webshop

Informatie

 

Wil je meer weten?

Bij Drukkerij Hoekstra staat de klant centraal. Niet het machinepark bepaalt hoe de klant wordt geholpen, maar de wens van de klant. Dat begint met goed luisteren naar wat de klant eigenlijk wil. Pas wanneer dat zonneklaar is, kan worden gezocht naar de beste mogelijkheden om die wensen te realiseren. Ook dat vervolgtraject is bij Drukkerij Hoekstra in vertrouwde handen.

Vraag ons team

Bij Drukkerij Hoekstra staat een deskundig multi-disciplinair team van medewerkers klaar om op alle grafische vragen een afdoende antwoord te formuleren. Je wordt zo mogelijk direct geholpen, maar in ieder geval zeer snel. Je vragen worden ook helder en duidelijk beantwoord. Je weet meteen wat je wilde weten.

Vraag Ynze Hoekstra

Als zesde generatie drukker bij het familiebedrijf Hoekstra is Ynze de aangewezen persoon om relaties persoonlijk van dienst te zijn wanneer zijn aandacht wordt gevraagd. Ynze kent zijn bedrijf door en door, is van alle grafische markten thuis en heeft het inzicht en de flexibiliteit om meer mogelijk te maken. Als het met Ynze niet lukt, lukt het met niemand.