Webshop

Informatie

 

Klanten over Hoekstra


Drukkerij Hoekstra is al jaren een betrouwbare drukkerij waarbij het serviceniveau zoals meedenken met de klant, ondersteunen in opmaak en een snelle levering van producten centraal staan in het bedrijf. Bij ons draait alles om een goede samenwerking wat resulteert in producten waar iedereen enthousiast van wordt. Wij streven naar 100% klanttevredenheid! Dit resulteerde al in vele mooie complimenten van klanten waarmee we samenwerken.

De TRAAY
De TRAAY

Wij werken al vele jaren samen met Hoekstra en we zijn altijd erg tevreden over de kwaliteit van het drukwerk, de (snelle) service en het persoonlijke contact. Bij Hoekstra krijgen we altijd een vakkundig en persoonlijk advies om tot het beste resultaat te komen, we zijn dan ook elke keer erg tevreden over het eindresultaat!

Mr. antisnurk
Mr. antisnurk

Wat een geweldige service, een verademing! Fouten onzerzijds werden scherp opgemerkt en in overleg snel opgelost, zelfs nog tijdens het drukken. Ook qua prijs was Drukkerij Hoekstra de beste en daar had ik dit servicelevel niet bij verwacht. Ook de aanlevering was keurig verpakt in kleinere (goed tilbare) dozen, netjes gesorteerd op een pallet. In één woord geweldig! Ik raad hen aan iedereen aan en ben vanaf nu trouwe klant.

Hellema
Hellema

Hoekstra is net als Hellema een oud en vertrouwd familiebedrijf. Een korte uitleg is voldoende voor een snelle en correcte uitvoering van de meest uiteenlopende opdrachten. Dit is de basis voor onze langdurige samenwerking.

Wij werken o.a met