Webshop

Informatie

De mensen van Hoekstra

De mensen van Hoekstra

Arnold
Arnold van Dijk
Drukker

Collegiaal, sociaal en gedreven. Grijpt elke uitdaging met twee handen aan. Streef naar een mooi eindproduct.

Petri Herder
Petri Herder
Produktiemedewerker

Sociaal, collegiaal en secuur. Nadat jouw product bij het ontwerp en bij de drukker is geweest komt het bij mij voor de afwerking. De afwerking gebeurd uiterst secuur en ik streef dan ook naar perfectie, zodat je een prachtig product in handen krijgt!

Arnold
Sytse Tiemersma
Vormgever

Als vormgever binnen Drukkerij Hoekstra hou ik mij vooral bezig met de website en de social media. Daarnaast check ik de producten die wij binnen krijgen en is de kans ook groot dat ik de digitale middelen ook print.

IJnze Hoekstra
IJnze Hoekstra
Directeur / Eigenaar

Open, eerlijk en recht door zee. Staat je graag te woord voor een grafisch advies! Probeert de beste oplossingen te zoeken voor jouw grafisch product in prijs/kwaliteit verhouding maar ook als het gaat om een creatieve oplossing in vormgeving wat uitgedragen kan worden in jouw drukwerk. Te denken valt dan aan speciale stansvormen of folie- en blindpreeg met verschillende kleuren folie. Ook voor UV-lakken zijn verschillende oplossingen om jouw drukwerk net dat stukje extra te geven!

Thea Bosma
Thea Bosma
Vormgever

Collegiaal, vriendelijk en ik streef naar perfectie in mijn werkzaamheden. Wanneer ik met jou samenwerk probeer ik altijd iets persoonlijks en wat extra’s toe te voegen om tot een mooi resultaat te komen. Op creatieve wijze kijk ik samen met jou naar het best passende ontwerp. Ik haal voldoening uit het feit dat ik je blij kan maken en kan verrassen met net dat stapje extra.

Gerben van Vliet
Gerben van Vliet
Drukker

Humoristisch, collegiaal, meelevend, serieus in m’n vak. Werkt bij Hoekstra als drukker. Het is hier een goeie werksfeer omdat het gezellig met de collega’s is. Het feit dat elke dag weer anders is, blijft het een uitdaging!

Ellen de Vries
Ellen de Vries
Orderbegeleider

Behulpzaam, nauwkeurig en rechtvaardig. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van offerte’s, orders en de facturen. Maar ook allerlei voorkomende administratieve klussen behoren tot mijn takenpakket. De ene keer calculeer je een brochure en de andere keer een complexe display. Het is elke keer net even anders en dat maakt het werk heel afwisselend.

Jan Swart
Jan Swart
Afwerking / Letterpress

Collegiaal, zorgvuldig en secuur. Wat ik leuk aan mijn werk vind, is de afwisseling in het vak zoals het drukwerk voorzien van UV-lak, het op maat snijden, vouwen, nummeren, rillen, stansen, het aanbrengen van een folie-preeg en de letterpress. Oftewel: alles wat met de afwerking van drukwerk te maken heeft!

Adolf Hoekstra
Adolf Hoekstra
Senior

Eerlijk, open en behulpzaam. Als senior draag ik mijn steentje bij in de drukkerij waar ik kan. Ik bezorg drukwerk bij de klanten en ben te vinden bij de stans-, vouw- en snijmachine.