Hoekstra Drukkerij

De grootste collectie geboortekaartjes vindt u bij Drukkerij Hoekstra. Maak uw eigen unieke geboortekaartje samen met onze designer of bekijk alle collecties.

Vindt u kiezen lastig?

Maak in alle rust, samen met partner, opa en oma thuis, op uw gemak, een keuze. Bekijk alle mogelijke papiersoorten en manieren om uw kaartje uniek te maken. Wilt u eerst op internet een indruk krijgen van de diverse collecties dan kunt u terecht op de volgende adressen:

Belarto
Familycards
Buromac
Alacartekaartjes
Dromelijn
Mippets geboorte-kaartjes
Kunst Adelt

Online én in de winkel te bekijken

Alle mogelijkheden zijn online te bekijken en in onze winkel in Sint Annaparochie. U bent van harte welkom alle creatieve mogelijkheden deze te bekijken.

Uw eigen, unieke geboortekaartje ontwerpen

Heeft u een eigen idee? Dan staat onze studio tot uw beschikking en kunnen we samen met u uw unieke geboortekaartje ontwerpen naar uw eigen smaak! Alles is mogelijk: zilver- of goud opdruk, uniek gevormde kaartjes, of een reliëf. Onze designer kan u helpen uw kaartje écht uniek te maken.

We kunnen ook de verzending verzorgen

Uiteraard ontvangt u tijdig alle geboortekaartjes. Maar als u wilt kunnen wij het u nog makkelijk maken door het verzenden ook voor u verzorgen. Als u ons van te voren de adressen stuurt, dan zorgen wij ervoor dat uw geboortekaartjes direct worden gedrukt én verzonden. U kunt er zeker van zijn dat uw familie en vrienden zo snel mogelijk uw geboortekaartje ontvangen.

Heeft u interesse in een geboortekaartje?

Voor een compleet overzicht van de kaarten of een gesprek met onze designer nodigen wij u uit om langs te komen in onze winkel in de hoofdstraat van Sint Annaparochie, de Van Harenstraat 23-27. U kunt gratis voor de deur parkeren. Mocht u specifiek wensen of vragen hebben, neem dan contact met ons op. Als grafisch specialist sinds 1859 verzekeren wij u er van dat ook uw opdracht perfect opgepakt, gedrukt en verzonden wordt.

Vul onderstaand formulier in en ontvang 10% korting op uw bestelling!
  • Bezoekadres
  • Van Harenstraat 23 -27
  • 9076 BS Sint Annaparochie
  • 0518 401228