Hoekstra Drukkerij

De mensen van Hoekstra

Arnold
Quote

Collegiaal, sociaal en gedreven.

Grijp elke uitdaging met twee handen aan.
Streef naar een mooi eindproduct.Arnold

Drukker
Quote
IJnze Hoekstra
Quote

Open, eerlijk en recht door zee. Staat u graag te woord voor een grafisch advies!

Probeert de beste oplossingen te zoeken voor uw grafisch product in prijs/kwaliteit verhouding maar ook als het gaat om een creatieve oplossing in vormgeving wat uitgedragen kan worden in uw drukwerk, te denken valt dan aan speciale stansvormen of folie- en blindpreeg met verschillende kleuren folie. Ook voor UV-lakken zijn verschillende oplossingen om uw drukwerk net dat stukje extra te geven!IJnze Hoekstra

Directeur/ eigenaar
Quote
Ellen de Vries
Quote

Behulpzaam, nauwkeurig en rechtvaardig

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van offerte’s, orders en de facturen. Maar ook allerlei voorkomende administratieve klussen behoren tot mijn takenpakket. De ene keer calculeer je een brochure en de andere keer een complexe display. Het is elke keer net even anders, en dat maakt het werk heel afwisselend.Ellen de Vries

Orderbegeleider
Quote
Reino Tolsma-Oosterbaan
Quote

Klantvriendelijk, sociaal, spontaan en flexibel.

Door goed te luisteren naar uw wensen probeer ik samen met u te komen naar een hoogwaardige en mooi product.Reino Tolsma-Oosterbaan

DTP-er
Quote
Thea Bosma
Quote

Collegiaal, vriendelijk en ik streef naar perfectie in mijn werkzaamheden.

Wanneer ik samenwerk met u probeer ik altijd iets persoonlijks en wat extra’s toe te voegen om tot een mooi resultaat te komen. Op creatieve wijze kijk ik samen met u naar het best passende ontwerp. Ik haal voldoening uit het feit dat ik u blij kan maken en kan verrassen met net dat stapje extra.

 Thea Bosma

Vormgever
Quote
Jan Swart
Quote

Collegiaal, zorgvuldig en secuur

Wat ik leuk aan mijn werk vind, is de afwisseling in het vak zoals het drukwerk voorzien van uv-lak, het op maat snijden, vouwen, nummeren, rillen, stansen, het aanbrengen van een folie-preeg en de letterpress. Of te wel alles, wat met de afwerking van drukwerk te maken heeft!Jan Swart

Afwerking / Letterpress
Quote
Petri Herder
Quote

Sociaal, collegiaal en secuur.

Nadat uw product bij het ontwerp en bij de drukker is geweest komt het bij mij voor de afwerking.

De afwerking gebeurd uiterst secuur en ik streef dan ook naar perfectie, zodat u een prachtig product in handen krijgt!Petri Herder

Produktiemedewerker
Quote
Gerben van Vliet
Quote

Humoristisch, collegiaal, meelevend, serieus in m’n vak.

Werkt bij Hoekstra als drukker. Het is hier een goeie werksfeer omdat het gezellig met de collega’s is. Het feit dat elke dag weer anders is, blijft het een uitdaging!Gerben van Vliet

Drukker
Quote
Adolf Hoekstra
Quote

Eerlijk, open en behulpzaam.

Als senior draag ik mijn steentje bij in de drukkerij waar ik kan. Ik bezorg drukwerk bij de klanten en ben te vinden bij de stans,- en snijmachine.Adolf Hoekstra

Senior
Quote
  • Bezoekadres
  • Van Harenstraat 23 -27
  • 9076 BS Sint Annaparochie
  • 0518 401228