Webshop

Informatie

 

Op zoek naar leuke kerstartikelen?

Speciaal voor kerst hebben wij dit jaar nieuwe artikelen ontwikkeld. Stuur je klanten, collega's, werknemers of vrienden deze leuke kerstgeschenken en laat weten dat jij aan ze denkt, juist nu wanneer dat niet altijd persoonlijk kan.

Bekijk hier onze artikelen voor de kerst

Wij hebben al onze ontwerpen vertaald naar kant-en-klare templates. Wil je liever een compleet uniek ontwerp? Geen probleem, onze ontwerpers maken dit graag voor je. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om onze templates te gebruiken om je eigen design aan te leveren.

Kerstboom met kerstballen

Bestel in november en krijg tot 20% korting

Wees er vroeg bij dit jaar en profiteer van onze korting!
Bestel t/m 16 november met code Kerst-2020 voor 20% korting op het traditionele drukwerk en met de code 3D-Kerst voor 10% korting op onze nieuwe kerst toppers.

Eigen ontwerp maken

Maak een ontwerp/vraag een ontwerp aan

Door middel van onze templates kun je zelf gemakkelijk een ontwerp maken. Deze zijn te vinden op de productpagina. Geen kennis en kunde bij het maken van een ontwerp? Ook dit kunnen onze ontwerpers voor jou regelen.

Kies een product
Snelle verzending

Snelle verzending

Wij leveren razendsnel. Voordat wij beginnen aan het drukwerk sturen wij eerst nog een proefdruk. Zo kunnen wij altijd producten realiseren die naar wens zijn.

Ideaal om weg te geven aan je klanten en/of collega’s!

Heb je nog geen idee wat je wil meegeven aan je klanten? Of wil je dit keer iets extra’s doen voor je collega’s of werknemers? Geef dan nu deze leuke kerstboom weg. Het ontwerp kan aangepast worden naar jouw eigen wens, personalisatie staat voorop!

Bestel nu

Wens ook de thuiswerker een fijne kerst

Wij hebben namelijk ook een kleinere kerstboom, ideaal voor je thuiswerkplek. Deze wordt verzonden in meegeleverde verzenddoos en past gemakkelijk door de brievenbus. Ook heeft deze verzenddoos de mogelijkheid om een reep chocolade mee te sturen of een andere verassing. Zo kun jij de thuiswerker ook een fijne kerst wensen. Het is ook mogelijk om alleen de kleine kerstboom te bestellen.

 

Bestel nu en ontvang 20% korting!

Wees de kerstdrukte voor en maak je geen zorgen meer over levertijden, daarbovenop maak je ook nog gebruik van onze kortingsactie.

In elkaar zetten is makkelijk

In een handomdraai heb jij een volledig versierde kerstboom, heeft geen water nodig, laat geen naalden los en kan nog jarenlang mee! Dit geldt voor zowel de kleine als de grote kerstboom.

Haal de binnenkant een beetje uit elkaar.

Kertboom bouwen stap 1

Schuif vervolgens de twee halve kerstbomen in elkaar.

Je kunt de boom nu in je interieur plaatsen!